Eddy Vandersteen

Eddy Vandersteen stroomlijnt de planning bij Luckx Ramen en Deuren

Als we bij Luckx Ramen en Deuren op een duurzame manier willen blijven groeien, dan moeten we regelmatig de hand in eigen boezem steken en kritisch durven kijken naar onze bedrijfsprocessen. Waar liggen de sterktes? Waar is er ruimte voor verbetering en hoe kunnen we die verbetering realiseren? Door onszelf in vraag te stellen bevorderen we niet alleen efficiëntie en innovatie, maar creëren we ook een werkomgeving waarin onze medewerkers zich gewaardeerd en betrokken voelen.

 

In het verleden merkten we dat de planning van onze projecten beter kon en dat hick-ups in het proces wel eens voor frustraties zorgden bij onze teams. Om die frustraties weg te nemen en ervoor te zorgen dat onze medewerkers zich kunnen focussen op hun eigen rol, hebben we besloten om een Planning Manager aan te werven. Iemand die vanuit een centrale rol de algemene planning van onze projecten beheert en de bestaande teams ondersteunt en ontzorgt, zodat zij zich weer 100 % kunnen focussen op wat ze graag doen, namelijk kwaliteitsproducten maken voor onze klanten. 

 

Bij de nieuwe functie hoort ook een nieuw gezicht: in februari ging Planning Manager Eddy Vandersteen (44) bij ons aan de slag. Tijd om even kennis te maken…

Waar Luckx in uitblinkt, is vooral het vakmanschap. Recent bouwden ze een nieuwe fabriekshal in Tubeke. Daar zorgen ze met een state-of-the-artmachinepark voor een assemblage op eigen bodem.”

HOME SWEET HOME

Blijf op de hoogte van ons nieuws. Schrijf je in!