Benieuwd hoe wij te werk gaan? 

Wist je dat we bij Luckx Ramen en Deuren het hele proces - van opmeting en assemblage tot plaatsing en dienst na verkoop - in eigen beheer doen? Onze ervaren vakmensen nemen elke fase van het project in handen en zorgen voor een minutieuze opvolging en afwerking. Dankzij een efficiënte interne aanpak vermijden we onnodige vertragingen en extra kosten, en kunnen we in elk project de hoogste kwaliteitsnormen handhaven en maatwerk garanderen.  

Garantie op kwaliteit 

Onze manier van werken geeft je als klant de garantie dat wij de kwaliteit van A tot Z in eigen handen hebben. We handhaven de strengste kwaliteitsnormen en zorgen ervoor dat elk afgewerkt product aan de hoogste standaarden voldoet. 

Snellere levertermijnen

Doordat we de afhankelijkheid van externe leveranciers tot een minimum beperken, hebben we meer greep op onze levertijden en kunnen we transparanter communiceren over de timing van je project.

Maatwerkoplossingen

In-house productie stelt ons in staat om flexibel te zijn en je maatwerkoplossingen te bieden. Of het nu gaat om aangepaste afmetingen, speciale ontwerpen of unieke kleuren, we hebben zelf de mogelijkheid om aan een brede waaier van verzoeken te voldoen.

Goed voor je budget 

Doordat we heel wat tussenpersonen uit het productieproces kunnen halen, hebben we een betere greep op de totale kosten. Dit vertaalt zich in concurrentiële prijzen voor de klant, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van onze producten.

Duurzaam en milieubewust 

Onze manier van werken zorgt er ook voor dat we kunnen optimaliseren met het oog op milieuvriendelijkheid. We kunnen duurzame materialen selecteren, afval minimaliseren en energie-efficiënte productiemethoden toepassen. 

De nieuwste technologieën

We investeren voortdurend in geavanceerde technologieën en innovatieve methoden om onze producten te verbeteren. Door dit intern te doen, kunnen we snel inspelen op de nieuwste ontwikkelingen en krijg je als klant steevast state-of-the-art oplossingen.

Overtuigd van onze werkwijze en zelf gratis een offerte op maat laten maken?  We helpen je graag verder.