ramen

Aluminium of pvc-ramen: wat past er best bij jou?

Wil je een nieuw raam kopen, dan heb je een lastige knoop door te hakken: je moet kiezen tussen een aluminium of pvc-raam. Awtch! Beide materialen pronken met een ultrahoge kwaliteit, esthetische look en lange levensduur. Dus welk materiaal komt dan als winnaar uit de bus? De experten van Luckx zetten voor jou de belangrijkste verschillen op een rij zodat je exact weet of je voor een aluminium of pvc-raam moet gaan. 

Luckx, jouw raampartner in crime

 

Of je nu een aluminium of pvc-raam wil, bij Luckx ben je aan het juiste adres. We hebben ruim 60 jaar ervaring in de assemblage, productie en plaatsing van ramen en deuren op maat, in de regio’s Aalst en Tubeke. We gooien ons vakmanschap graag in de strijd om een aluminium of pvc-raam te vervaardigen dat aan al jouw woonwensen voldoet. Recent voegden we zelfs twee ultraminimalistische schuiframen toe aan ons assortiment, in beide materialen: Miniline (aluminium) en Vekamotion Vista (pvc). Bovendien streven we al meer dan 15 jaar naar een maximum aan recyclage, zowel bij aluminium als pvc, om het milieu een extra duwtje in de rug te geven. Geraak je er maar niet aan uit of je een aluminium of pvc-raam wenst? Onze experten geven je glashelder advies en begeleiden je stap voor stap in je keuze.

Waar Luckx in uitblinkt, is vooral het vakmanschap. Recent bouwden ze een nieuwe fabriekshal in Tubeke. Daar zorgen ze met een state-of-the-artmachinepark voor een assemblage op eigen bodem.”

HOME SWEET HOME

Blijf op de hoogte van ons nieuws. Schrijf je in!