licht in huis

Meer licht in huis halen? Zó doe je dat

Natuurlijk licht maakt je huis niet alleen lichter en gezelliger, maar heeft ook een positieve invloed op je stemming, energieniveau en slaapkwaliteit. Kan jij ook wel wat extra zonnestralen gebruiken? You’ve come to the right place. Bij Luckx hebben we een paar slimme tips voor je om meer licht in huis te halen. Tijd om je woning te laten schitteren!

Bestel een minimalistisch schuifraam bij Luckx

 

Bij Luckx begrijpen we hoe belangrijk daglicht is voor een fijne woonomgeving. Met onze nieuwste minimalistische schuiframen, Miniline en Vekamotion Vista, haal je niet alleen meer licht in huis, maar ook een vleugje elegantie. Bij deze schuiframen kan je het middenprofiel en raamkader zelfs amper zien; weg met alle lichtblokkades! Al onze ramen worden volledig op maat geproduceerd door ons eigen team in België, zodat je verzekerd bent van topkwaliteit. En omdat we de plaatsing ook zelf verzorgen, weet je zeker dat alles tot in de puntjes wordt afgewerkt. Klaar om je woonruimte te transformeren? Samen maken we er een lichtrijk en stijlvol geheel van.

Waar Luckx in uitblinkt, is vooral het vakmanschap. Recent bouwden ze een nieuwe fabriekshal in Tubeke. Daar zorgen ze met een state-of-the-artmachinepark voor een assemblage op eigen bodem.”

HOME SWEET HOME

Blijf op de hoogte van ons nieuws. Schrijf je in!